Garnizoenstraat 2

6822 ER Arnhem

06 51605011

24/7 Customer Support

Stuur ons een bericht

Wij reageren direct!

2toDrive

2todrive

2toDrive is bedoelt om ervaring op te doen terwijl een begeleider naast je zit. Hierdoor heb je op je 18de jaar “als je alleen gaat rijden” al 1 jaar ervaring.

Theorie-examen vanaf 16 jaar

Iedere kandidaat die zijn rijbewijs wil gaan halen, kan vanaf 16 jaar theorie-examen doen bij het CBR. Dit theorie-examen is exact hetzelfde dan dat van leerlingen die pas later hun theorie-examen doen. dat van leerlingen die pas later hun theorie-examen doen. Het theorie-certificaat is 1½ jaar geldig.

Rijlessen vanaf 16½ jaar

Door 2toDrive kunnen jongeren vanaf 16½ jaar starten met rijlessen bij verkeersschool inzicht. Ook kunnen zij vanaf die leeftijd al een tussentijdse toets afleggen.

Rijexamen vanaf 17 jaar

Jongeren mogen vanaf hun 17e jaar praktijk-examen doen. Uiteraard moeten ook zij dan beschikken over een theoriecertificaat. Bij 2toDrive zijn de exameneisen hetzelfde als het ‘normale’ rij examen. Als deze jongeren slagen voor het als het ‘normale’ rij examen. Als deze jongeren slagen voor het examen, krijgen zij een gewoon rijbewijs. Zij moeten daarbij een begeleiderspas aanvragen. Tot hun 18e mogen zij alleen autorijden met hun coach. Vanaf hun 18e verjaardag mogen zij zelfstandig de weg op.

Begeleiders-pas nu digitaal aan te vragen klik HIER

De aanvraag voor de begeleiderspas kan vanaf nu digitaal aangevraagd worden. Voordat je je rijbewijs als 17 jarige kunt aanvragen bij het gemeentehuis dien je in het bezit te zijn van een begeleiderspas. Hierop staan de namen van je coaches vermeld. Deze pas moet je altijd samen met je rijbewijs bij je hebben als je gaat autorijden.

 

Vraag de begeleiders-pas ruimschoots voordat je examen doet al aan!

Aanvraag formulier

Aanvraag formulier

[contact-form-7 id="332" title="RDW"]