Garnizoenstraat 2

6822 ER Arnhem

06 51605011

24/7 Customer Support

Stuur ons een bericht

Wij reageren direct!

Brommer

Automaat of schakel?

Als je slaagt voor het examen op een automatische bromfiets mag je ook op een schakelbrommer rijden.

Bromfiets

Actie Brommer-rijles Pakket

Praktijk opleiding voor de bromfiets

Om je voor te bereiden op het praktijk examen moet je een aantal lessen volgen bij een rijschool. Door een goed opleidingsplan kunnen wij deze lessen beperken tot een minimum waarbij we rekening hebben gehouden met de ideale mix veiligheid/kosten!

Aantal leerlingen

Wij kiezen ervoor met 1 of 2 leerling (en) de weg op te gaan, zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Sommige rijscholen doen met 4 leerlingen en daardoor gebeuren gevaarlijke situaties omdat leerlingen elkaar vaak willen volgen en bijhouden. En je kijkt veel aan andere leerling en wordt er weinig aandacht aangegeven want instructeur moet zijn aandacht verdelen aan 3 of 4 leerling en moet hij of zij nog zelf rijden daar door wordt ook best gevaarlijk. en bij examen moet je 4 uur bij cbr wachten voor andere leerling tot zij ook klaar zijn. Vandaar doen wij 1 of hoog uit 2 leerlingen.

Tarieven

Tarieven voor bromfiets-rijlessen en examens. Wij lessen uitsluitend met 1 of 2 leerling(en) per les en hierdoor hebben wij een zeer hoog slagingspercentage.

Actie Pakket

3 uur praktijkles +
435
375
  • 3 uur praktijk les
  • 4 uur Theorie-les of iTheorie
  • 1 CBR Theorie examen
  • 1 CBR praktijk examen
Met korting

Start en Finish lessenVerzamel en Start-Finish locatie:
Orionsingel  314 L
6832 GM Arnhem
Deze locatie is dichtbij gelegen bij het CBR en examenroutes

DE OPLEIDING BESTAAT O.A. UIT

Lessen

Gemiddelde leerlingen hebben circa 3 uur lessen nodig. De lessen worden gegeven op een moderne 4 tact bromfiets kymco agility (automatische versnellingsbak).

Onder de categorie bromfiets vallen de voertuigen:

  • Bromfiets
  • Snorfiets
  • Scooter
  • Brommobiel
 

Kleding

Uiteraard is het verplicht om tijdens het examen een goedgekeurde bromfietshelm te dragen.

Ondanks dat het niet verplicht is adviseren zowel het CBR als verkeersschool inzicht om tijdens de lessen en het examen goede kleding te dragen. Denk daarbij aan: handschoenen die je handen en polsen goed bedekken. Hoge schoenen of laarzen die ook je enkels bedekken.

Theorie opleiding

Voordat je aan de praktijk lessen kan beginnen moet je in het bezit zijn van een geldig theorie-certicaat.

DE AFGELOPEN JAREN IS HET THEORIE-EXAMEN FLINK PITTIGER GEWORDEN. WIJ MERKEN DAN OOK AAN ONZE LEERLINGEN DAT HET EXAMEN VAAK ONDERSCHAT WORDT.

Ter ondersteuning bieden wij daarom theorielessen aan middels het CBR systeem. Doordat wij deze unieke lessen klassikaal geven in kleine groepen maximaal 9 leerlingen, met smartphones en tablets ter ondersteuning, wordt je optimaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Deze klassikale lessen verhogen de slagingskans dan enorm.

Daar naast scheelt ook veel praktijk lessen en examens. Want dan ben je veel zekerder en zelfvertrouwen. Bij verkeersschool inzicht leer je geen trucjes en krijg je geen antwoorden wat veel rijscholen beloven en zeggen. Want met trucjes kom je niet zo ver en antwoorden hebben ze niet. Maar bij verkeersschool inzicht krijg je degelijke theorie les waar je goed snapt en uitvoert.

Je kan ook zelf thuis leren met online theorie. iTheorie pakket kost €40,00 Kijk op onze Theorie Opleidingen pagina om dit te bestellen.

Wat houdt het theorie-examen in?

Om deel te nemen aan het theorie-examen moet je minimaal 15.5 jaar oud zijn. Het examen bestaat uit verschillende delen. Zo zijn er ja/nee vragen, meerkeuze vragen, vragen waar je zelf het getal moet invullen.

Het theorie-examen bestaat uit 2 onderdelen:

  • Verkeersregels
  • Verkeersinzicht

Van de 50 vragen, 44 Of meer goed zijn. De totale duur van het theorie-examen voor je bromfietsrijbewijs is 30 minuten. Theorie -examen met extra tijd en geluid is 45 minuten.

Het CBR verwacht dat je ongeveer een half uur van tevoren aanwezig bent, met geldig legitimatiebewijs, op de examenlocatie. Wanneer je slaagt voor het theorie-examen krijg je een certificaat dat 1,5 jaar geldig is.

Aanvraag formulier Brommer

Aanvraag formulier

Aanvraag formulier

[contact-form-7 id="332" title="RDW"]