Over ons

Over mijzelf

Ik ben Niyazi Dinc, oorspronkelijk kom ik uit Aksaray (Turkije). Ik ben sinds 1979 woonachtig in Nederland.

In 1999 ben ik begonnen als autorij-instructeur. Niet veel later heb ik met goed gevolg de opleidingen gevolgd voor aanhangwagen-, motorfiets- en bromfietsinstructeur.

Helaas zakken nog veel leerlingen voor hun rijexamen, omdat ze te weinig inzicht in het verkeer hebben. Om die reden heb ik in 1999 Verkeersschool Inzicht opgericht.

Waarom kiezen voor Inzicht?

Een rijopleiding is een kostbare zaak. Daarom is de keuze voor het bepalen van een goede rijschool zeer belangrijk. Bij verkeersschool Inzicht ga je voordelig op weg naar je rijbewijs. Daarnaast leren wij je daadwerkelijk inzicht in het verkeer te krijgen. Een onmisbare kwaliteit bij het behalen van je rijexamen!

Onze manier van lesgeven

Al onze leerlingen gaan goed voorbereid naar hun rijexamen. Hierbij staat niet alleen de rijvaardigheid centraal. Jezelf goed voelen achter het stuur en in het verkeer is minstens zo belangrijk. Al onze instructeurs gaan met groot inlevingsvermogen, geduld en integriteit te werk. Onze manier van lesgeven zorgt ervoor dat ook angstige of onzekere leerlingen zich zeker achter het stuur voelen.